Om Trondheim Vedsentral

Trondheim Vedsentral leverer bjørkeved i sekk i Trondheim og nabokommunene. Du velger leveringstid selv, og hvis du ønsker kan du bestille bærehjelp.

Vi har drevet med salg av ved siden 2010, og har levert tørr og fin ved til tusenvis av fornøyde kunder i Oslo-området. Nå er vi også i Trondheim. Vår spesialitet er enkel bestilling og problemfri levering helt hjem, når det passer for deg. I nettbutikken vår velger du selv dag og tidsrom for levering, og får bekreftelse med det samme. Vi har god kapasitet, og kan som regel levere samme dag eller neste hverdag.

Vi leverer norsk, naturtørka og kortreist bjørkeved. Det har mange fordeler, både i kvalitet og klimaegenskaper. Norge produserer ikke nok til å dekke etterspørselen i Norge, derfor importeres det mye fra Øst-Europa. Etter mange år med vedsalg vet vi at det er svært varierende kvalitet på ved som importeres. Vi leverer nå bare norsk ved av høy kvalitet. Veden er produsert på bestilling på Finnskogen ved Østerdalen, og kundene gir svært gode tilbakemeldinger.

Bjørkeveden pakkes og leveres i velfylte 40liters sekker. Vedsekkene er lette å bære og stable. De veier ca 15 kg, og de fleste kan fint bære dem.

Likevel kan det bli tungt å bære mange sekker. Du kan bestille bæretjeneste dit du trenger det, både inne og ute, opp til 6. etasje eller ned i kjelleren.

Vi har ikke utsalg i Trondheim, all veden blir levert på døra. Kundene våre setter stor pris på dette, av ulike grunner. Noen har ikke helse til å bære ved, noen har ikke bil til å hente – mens andre ikke har tid til annet enn å bestille på nett. Hos oss gjør du det enkelt i nettbutikken, og vi kan ta oss av alt grovarbeidet, om du vil.

Trondheim Vedsentral drives og eies av Norsk Vedsentral AS, og det står derfor Norsk Vedsentral AS på faktura fra oss.