Spørsmål og svar om ved

Vi kjører ut fra lager på Pirkaia i Trondheim, førti minutters vei i alle retninger. Du finner ut om vi kan levere til din adresse ved å bruke skjemaet i nettbutikken.
I bestillingsskjemaet har vi en kalender som viser hvilke dager vi kan levere, på dagtid eller ettermiddag / kveldstid. Du velger selv leveringsdag og - tidsrom blant de som er ledige.
Ta kontakt med oss, så får du en dato som passer bedre :).
Ja! All bjørkeveden vi leverer er godt innenfor Norsk Standard, det betyr mindre enn 20 % fuktighet.
Du kan bestille at budet bærer og stabler vedsekkene akkurat der du vil ha dem. OBS: Maks 6.etasje og / eller 50 meter. Slik tjeneste koster fra 8 kr per sekk, med forskjellige priser til forskjellige etasjer osv.
Du betaler med Vipps eller kort, når du bestiller. Kunder med org.nr.som ikke har kort eller Vipps, kan ta kontakt med oss og få bestilt på faktura. De som kan ta imot, kan få EHF - faktura.
Vedskiene er i 30cm(eller 20cm) lengde. Slik det beskrives i norsk standard, kan det være et avvik på inntil +-2cm på lengden.
Nei. Vi er spesialisert på ved i håndterbare sekker, og har kun 40 liters tørr og fin bjørkeved.
Nei, vi har ikke betjent utsalg.
Det er billigere per sekk hvis du bestiller flere sekker. Sekkeprisen er konstant, men leveringsdelen er mindre per sekk når antallet øker. Dermed er det litt billigere per sekk å bestille flere sekker.
Nei, du kan bestille akkurat så mange sekker du ønsker.
Hvis du anbefaler oss til andre, kan de få en gratis velkomstsekk -og du får også en. Du kan gi kupongkoden din til venner og kjente.Når en ny kunde bestiller med din kode, får både du og vennen din en gratis sekk. Du får din(e) levert sammen med din neste bestilling.
Fant du ikke svar på spørsmålet ditt?
Ta kontakt
Klar til å kjøpe ved?
Bestill nå