Levering

Vi i Trondheim Vedsentral er spesialisert på å levere bjørkeved hjem til private, bedrifter og institusjoner i Trondheim og omegn.
Våre bud leverer i hele Trondheim, og området mellom Orkanger, Lundamo, Hegra og Langstein - altså Skaun, Melhus, Malvik og det meste av Stjørdal. Det meste av eller hele disse kommunene er dekket innenfor vår lave leveringskostnad.
Vi har norsk, tørr og fin ved på lager, og her er de første ledige tidsrommene for levering av bjørkeved til deg:

loading...

Bærehjelp

En vedsekk på 40 liter veier rundt 15 kg, og er lett å bære for en frisk person. De fleste klarer seg fint uten bæretjeneste. Uten bestilt bærehjelp, blir vedsekkene levert dit hvor varebilen kan kjøre, og stablet ryddig.

Likevel - flere vedsekker opp mange trapper er en jobb, og dersom man ikke er helt frisk eller sterk, kan det være fint å få båret sekkene på plass. Du kan bestille bærehjelp så høyt som opp i 6. etasje. Her er våre muligheter for bæring:

  • Utendørs inntil 15 m
  • Garasje/Vedskjul
  • Utendørs over 15 m
  • 1. etasje
  • Kjeller
  • 2.-4. etasje
  • 5.-6. etasje

Prisene for bæring finner du i bestillingsskjemaet vårt.

Bor du langt unna?

Vi beregner avstanden til din adresse i skjemaet, basert på tiden det tar å kjøre. Hvis tiden er mer enn 40 minutter, kan vi ikke tilby standard levering. I mange tilfeller kan vi likevel levere, men da mot et tillegg i prisen. Du må i tilfelle kontakte oss for å bestille vedlevering, og vi vil gi deg en pris på levering til deg.

Leveringsdag og -tid

Du kan selv velge når du ønsker å få veden levert. Du velger blant ledige dager og tidsrom i kalenderen i bestillingsskjemaet, og du kan bestille levering fire uker fram i tid. Dersom du ønsker levering lenger inn i framtida, velg den siste datoen og skriv hvilken dato du egentlig ønsker i kommentarfeltet.

Budet ringer før levering

Du trenger ikke være hjemme hele tidsrommet du har valgt for levering, men du må være i nærheten. Sjåføren ringer ca 30 min på forhånd, slik at du rekker hjem fra et ærend på butikken eller i nabolaget.

Bestillingsfrist for levering samme dag

Om du bestiller før kl 11, og det er ledig kapasitet, kan du velge levering tidligst samme kveld i tidsrommet 17-2130.
Om du du bestiller før kl 15:30, kan du velge levering tidligst dagen etter i tidsrommet 09-14.

Avtalene våre med budfirma gjør det mulig for oss å levere til en rimelig kostnad, men det er avhengig av at budene kan planlegge rutene innenfor de avtalte tidsrom. Vi kan derfor ikke avtale mer nøyaktig levering med deg.